Türkiyenin En İyi Online Oyun Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiyenin En İyi Oyun Forumu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

2-Metin•7/24 On-Line•P Npcli•Dedicated Server ile Kalitenin Adresi

YazarMesaj
Metin

2-Metin•7/24 On-Line•P Npcli•Dedicated Server ile Kalitenin Adresi  Empty
MesajKonu: 2-Metin•7/24 On-Line•P Npcli•Dedicated Server ile Kalitenin Adresi    2-Metin•7/24 On-Line•P Npcli•Dedicated Server ile Kalitenin Adresi  Icon_minitimePtsi Tem. 05, 2010 2:22 pm

2-Metin 7/24 On-Line Dedicated Sunucu Üzerine Kurulmuş Tamamen Laqsız Bir Server Olma Özelliğini Taşımaktadır.

Server Özellikleri

Serverımızda Herhangi bir Laq Bulunmamaktadır.Zırhçıda Her Türlü Armor(Zırh) ve Efsun nesneleri ve Diyer Ep İtemleri çok ucuz bir fiyatta bulunmaktadır.Markette İse +Basma İtemlerinden Lazım Olabilecek Her türlü item vardır.2-Market de İse Ep itemlerinin Diyer Kısmı bulunmaktadır.Silahçıda Her Türlü +65 Atack İtemi ucuz fiyata Bulunmaktadır.Serverımız %500 Exp,Drop ve Yang Oranıyla Kolay Kasılabilen Çok Fazla Emek İstemeyen Fakat O Emeklerin karşılığını Alabileceğiniz Tek Serverdır.Ayrıca 2-Metin Facebook Fun Sayfamızdan Oyuncular Sorunları Tartışabilecek ve Çözümler Bulabilecektir.Oyun 7/24 Onlinedır ve Sizlerin hizmeti için çalışmaktadır.Herkeze iyi Oyunlar...

Web Site : www.2-metin.com

Screenshots(Ekran Görüntüleri)

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x722 and weights 130KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1022x767 and weights 90KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x722 and weights 294KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x722 and weights 304KB.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1025x768 and weights 120KB.

2-Metin Video (Tam Ekran İzleyiniz...)

Oyunda Görüşmek Dileğiyle Herkeze İyi 2-Metin Ler
[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL]
Kaynak : turkmmo.com

2-METİN
7/24 ON-LİNE
ßy Venom
www.2-metin.com
2-Metin Facebook Fun Page

2-Metin•7/24 On-Line•P Npcli•Dedicated Server ile Kalitenin Adresi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sandıklı kraliyetli buglu METIN 2 VPS
» Oto p npclİ 38lv baŞlangiÇ at vs...
» CavalryGaming # pRo Public ~ [95.173.172.2] | Kalitenin Hissedildigi NOKTA
» OziMT2 94 Basla//Genis Anlatım//KRALİYETLİ//P Npcli//Görüntülü Anlatım>>>abx Farkıyla
» OziMT2 94 Basla//Genis Anlatım//KRALİYETLİ//P Npcli//Görüntülü Anlatım>>>abx Farkıyla